Bezwaardienst DienstVerkeer

Wilt u juridisch advies inzake een probleem en/of conflict met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), dan kan een expert van de Bezwaardienst van DienstVerkeer.nl u wellicht helpen. Wij raden u aan om altijd eerst zelf met de betreffende overheidsinstantie contact op te nemen voordat u ons inschakelt.

Heeft u al contact opgenomen met het CBR, en komt u er niet uit, dan kunt u contact opnemen met DienstVerkeer.nl en zal mr. drs. R. de Nekker u adviseren m.b.t. de betreffende kwestie. Neemt u contact op tijdens het spreekuur van DienstVerkeer.nl, wekelijks op woensdagochtend tussen 9:30 en 10:30 uur via nummer 0900-0112 (€ 0,90/min.).

Telefooonnummer doorverbinddienst DienstVerkeer.nl

DienstVerkeer.nl biedt u de mogelijkheid om via één landelijk telefoonnummer contact op te nemen met het CBR. Het telefoonnummer van deze doorverbinddienst is 09060204. U wordt dan voor € 0,90 per minuut, ook na doorverbinden, doorgeschakeld met de betreffende overheidsinstantie. DienstVerkeer.nl is niet verbonden of aangesloten met het CBR, en opereert dus volledig onafhankelijk (daarvan).

Contactgegevens DienstVerkeer.nl

DienstVerkeer.nl is een geregistreerde en als zodanig beschermde handelsnaam van Teleconcern BV, KvK-nr. 56852363, email info@zaakrecht.nl.

DienstVerkeer.nl / Teleconcern BV
Postbus 9
8440AA Heerenveen

Schuiven naar boven